Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Δικαιωμένος ο Περισσός από το αποτέλεσμα του Μονάχου. Έντονος προβληματισμός στην Κουμουνδούρου

  Οι όποιες αμφιβολίες διατυπώθηκαν για το αν η εκλογή Κουτσούμπα ως Γ.Γ. της Κ.Ε. του Κ.Κ.Ε. μπορεί να δώσει νέα πνοή στο εργατικό κίνημα, διαψεύστηκαν εχθές με τον πλέον εμφατικό τρόπο στο Μόναχο.  Πιστός στη γραμμή "Παπαρήγα" που αν και υποστηρίκτρια της Barcelona ακολούθησε την τακτική της Bayern, ο νέος Γραμματέας του Κόμματος γιόρτασε με τους συντρόφους του τη χθεσινοβραδινή επιτυχία, ενώ κάποιες καλά πληροφορημένες πηγές έκαναν λόγο για μεθυσμένη πολιτεία στον Περισσό. 
  Ακριβώς αντίθετο είναι  το κλίμα που επικρατεί στην Κουμουνδούρου όπου έχουν στηθεί λαϊκά δικαστήρια κατά των υποστηρικτών της τάσης "Τσίπρα" ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που χαρακτηρίζουν την επιλογή Vilanova ως σαπουνόφουσκα. Με έντονη διάθεση αυτοκριτικής ο Π .Τατσόπουλος δήλωσε: "Για μισή Αθήνα καλός είμαι, στο Μόναχο ούτε να μου τον δουν". "Θετικό που τουλάχιστον θα προκριθεί μια ευρωπαϊκή ομάδα" δήλωσε ο Γ.Μηλιός προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις,  χωρίς όμως να ξεχάσει να προσθέσει την αναγκαιότητα για μια συμμαχία του Νότου.  Για περίεργα παιχνίδια της κας Μέρκελ έκανε λόγω η Ρ.Δούρου, αφήνοντας παράλληλα να υπονοηθεί πως του χρόνου η ομάδα θα ενισχυθεί με νέα ταλέντα από τις Η.Π.Α. Την ίδια ώρα  ο Π.Λαφαζάνης έκανε λόγο για παραγκωνισμό παιχτών, τάσεων και υπερβολική έμφαση στο παιχνίδι από τα δεξιά που έκανε την ομάδα προβλέψιμη. "Δε θα απαντήσουμε στις μονομερείς επιθέσεις των αντιπάλων" φέρεται να δήλωσε ο Α.Τσίπρας καθώς φήμες τον θέλουν να εισηγείται αναστολή τριών γκολ.
   Από τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους  δηλώσεις έκανε ο Φ.Κουβέλης  θέτοντας την αναγκαιότητα βαφής των γραμμών, τουλάχιστον της μικρής περιοχής, με κόκκινο χρώμα και ο Β.Λεβέντης  ξαφνιάζοντας του πάντες δηλώνοντας για την  Α.Παπαρήγα: "Κάποια ζώα δεν την πίστεψαν, ευτυχώς τώρα θα την πιστέψουν και τα ζώα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου